Ben je al een lange tijd moe, heb je klachten m.b.t. je spijsvertering, het idee dat je hormonaal uit balans bent, vergeet je van alles en heb je allerlei vage klachten? Dan kun je baat hebben bij een EMB bloedtest, analyse en advies.

De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens in een laboratorium onderzocht.
Door de uitslag van deze bloedtest en de gegevens van de intake/los consult kan ik te weten komen waar de disbalansen zich bevinden in jouw lichaam en maak ik de basis van een persoonlijk advies op het gebied van leefstijl (voeding, stress/ontspanning, beweging en eventueel suppletie) waarmee je aan de slag kunt en jij je snel weer fit en gezond kunt voelen.

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel, maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.
Naast de bloedtesten uit de reguliere zorgen waarbij bloedarmoede, ijzertekort, bepaalde vitaminen, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties kunnen worden getest kan er nog veel meer informatie uit het bloed gehaald worden.

Wat er o.a. allemaal getest wordt met de EMB bloedtest:
– tekorten van vitamines, mineralen en spoorelementen
– neurotransmitters
– hormonale disbalansen
– voedselallergieën en intoleranties
– darmverstoring
– virussen, bacteriën, parasieten en schimmels
– lekkende darm
– vrije radicalen belasting
– leverbelasting
– vetzuren
– zuurgraad van het lichaam (PH balans)
– toxische belasting
– stresswaarden
– insulineresistentie

Tarief voor een losse EMB test bedraagt € 185,-.
Dit is inclusief:
– gesprek (60 minuten) waarbij we jouw klachten goed in beeld brengen
– het afnemen van de bloedtest
– kosten van de test, de kosten van het onderzoek door het laboratorium, verzendkosten
– het adviesplan en nabespreking
– na ongeveer 8 weken een telefonisch consult

Combineer je een EMB test met een hormoonfactor-intake (€ 90,-) betaal je een totaalprijs van € 245,-
Dit is inclusief:
– intakegesprek (60-90 minuten)
– het afnemen van de bloedtest
– kosten van de test, de kosten van het onderzoek door het laboratorium, verzendkosten
– het adviesplan en nabespreking
– na ongeveer 8 weken een consult in de praktijk

Disclaimer: De adviezen die wij geven hebben een energetische en of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de client. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.