Herfstige kaneel-cakejes

Vandaag vierde mijn zoontje zijn eerste kinderfeestje.
We hadden het thema Halloween. Daarbij konden deze lekkere cakejes in pompoenvorm niet ontbreken. Zie hieronder het recept:

Wat heb je nodig voor 6 cakejes:
150 gram amandelmeel
35 gram kokosbloemsuiker
halve eetlepel kaneel
halve theelepel koekkruiden
snufje zout
1 theelepel baking-soda
35 gram kokosolie
3 eieren
35 gram haver-fresh
1 eetlepel citroensap
1 theelepel vanillearoma

Hoe maak je de cakejes:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de cakevormpjes in.
2. Meng de droge ingrediënten in een kom.
3. Meng de natte ingrediënten ongeveer 1,5 minuut met een mixer tot een egaal mengsel en voeg daarna kort de droge ingrediënten erbij.
4. Vul de cakevormpjes met het beslag en zet ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven totdat de cakejes goed gaar zijn.

Ik vindt de cake zelf het lekkerst als het nog een beetje warm is.

Add A Comment