3Care voeding- en leefstijlprogramma

Vanuit de kern gezond

Onze gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe we ook ons best doen, bijna niemand krijgt met een ´normaal´ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen.
Vaak met klachten zoals hoge bloeddruk, overgewicht, een hoog cholesterol, etc. tot gevolg. Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ´schoon´ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

Het 3Care concept kan ondersteunen bij vitaliteit, dankzij reiniging, tijdige celvernieuwing en een gezond voedingspatroon.

Met de juiste voedingsstoffen herstelt het lichaam zichzelf


3Care is geen dieet, maar geeft inzicht in de betekenis van voeding en beweging.

Het lichaam is een soort ´verbrandingsoven´ vergelijkbaar met een houtkachel. Als deze vol roet en vuil zit brandt het niet goed meer en moet het worden schoongemaakt. Zo is het ook met ons lichaam: onze stofwisseling komt pas weer goed op gang als het lichaam schoon is.

3Care helpt je om in 28 dagen je persoonlijke eetpatroon aan te passen en dus de ‘grote schoonmaak’ te starten. De juiste voedingsstoffen zijn daarbij onontbeerlijk, omdat de hersenen anders een dieet registreren, en dan kan het alsnog misgaan. Na die eerste periode kun je je voedingspatroon weer langzaam uitbreiden. De bedoeling is dat het lichaam in balans blijft, de vetverbranding herstelt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dagelijks een half uur stevig wandelen is al voldoende beweging voor een goede balans.

Het 3Care voeding- en leefstijlprogramma helpt ervoor te zorgen dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, maar zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Het doel is dat iedereen lekker kan eten, zonder tekorten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en voldoende te bewegen. Kortom, terug naar de basis.

Het 3Care voeding- en leefstijlprogramma is gebaseerd op drie uitgangspunten:

 • Rust – herstel en voorkom tekorten in de voeding
 • Reinheid – geef je darmen rust
 • Regelmaat – reinig periodiek op celniveau

Het programma is:

 • eenvoudig toe te passen in elke gezinssituatie
 • financieel laagdrempelig
 • medisch verantwoord op basis van recente wetenschappelijke inzichten

Bekijk voor meer informatie het filmpje (20 minuten) hieronder of ga naar www.3care.eu.
https://youtu.be/zGIcT3FHPNs

De kosten van het 3Care programma

Het 3Care startpakket kost € 139,30, hierbij zit inbegrepen:

 • een volledige informatiemap met beschrijving van het programma, voedingslijsten, recepten, boodschappenlijst en tips.
 • menu’s voor 28 dagen, per dag helemaal uitgeschreven en hoe je verder kunt gaan na deze 28 dagen.
 • inlog met nog meer recepten voor maaltijden en tussendoortjes
 • excellent voeding suppletie voor 60 dagen om tekorten te voorkomen. (multivitaminen met aminozuren en alle omega vetzuren)
 • ketosticks, hiermee kun je elke dag controleren of je lichaam in ketose (vetverbranding) is

  Klik voor de Tarieven van een intake en/of consult.